Studerande

Är du eller dina föräldrar skrivna i Sandvikens kommun? Eller arbetar du eller dina föräldrar på Sandvik i Sandviken? Studerar du på en CSN-berättigad utbildning och är du yngre än 56 år? Då kan du söka studiemedel hos oss!

När kan du söka studiemedel?

Ansökan är öppen 1-28 februari och 1-30 september varje år.

Bilagor

Har du kommit fram till att du bör vara berättigad till studiemedel?
Förbered då din ansökan genom att ta fram följande bilagor

  • Registreringsintyg på kurser som du kommer läsa för aktuell termin. Intyget ska ha kontrollnummer eller vara stämplat och underskrivet av skolans personal.
  • Saknas registrering för samtliga kurser ännu, skriv då ned i ett separat dokument samtliga kurser du kommer att läsa den aktuella terminen
  • Om du sökte studiemedel även föregående termin behöver du bifoga ett intyg/betyg med kurser och poäng som har kontrollnummer eller är stämplat och underskrivet av skolans personal.
  • Vid studier på gymnasienivå med eget boende ska kopia av hyresavtal bifogas.

Dags att söka

Har du förberett samtliga efterfrågade bilagor? Logga då in på länken nedan med mobilt bank-id eller bank-id. Följ instruktionerna där och ladda upp efterfrågade bilagor när du kommer till punkten bilagor.

ANSÖK NU

Klart!

Om din ansökan är komplett kommer den hanteras av personal på stiftelsernas administration som beslutar om ditt ärende. Har du frågor om din ansökan? Hör av dig till administrationen via mejl på info@goranssonska.com eller på Tel 026-23 57 60.